Suntem o societate organizată pentru a se adapta nevoilor de securitate pe care le au clienții noștri. De 17 ani furnizăm soluții de securitate adaptate nevoilor clienților. Oferind încă de la început servicii profesionale de securitate am devenit unul din furnizorii importanți ai Municipiului Iași, statut certificat de un număr relevant de clienți. Suntem în permanență conectați la cerințele impuse de contextul actual, astfel încât să depășim nevoile de securitate ale clienților noștri.

Valorile Stefan Security

RESPECT

Ne raportăm în permanență la nevoile clientului, îi respectăm intimitatea și libertatea, îi asigurăm prin metodele cele mai potrivite liniștea și siguranța, măsurândui satisfacția.

RESPONSABILITATE

Responsabilitatea față de resurse o conștientizăm ca o afacere sănătoasă și un loc de muncă bun care presupune cheltuieli responsabile și eficiente.

PERFORMANța

Performanța este competiția cu noi înșine și cu cele mai înalte standarde în domeniu care stau la baza dezvoltării companiei noastre.

INTEGRITATE

Integritatea este principiul care caracterizează toate serviciile societății și pentru care clienții și partenerii noștri au încredere în noi.