Echipa noastră de experți dedicați este gata să vă ofere servicii de investigație personalizate și de înaltă calitate pentru a răspunde nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

În România avem detectivi particulari colaboratori în majoritatea județelor, cu care putem să rezolvăm împreună operativ solicitările clienților. Detectivii particulari, angajați sau colaboratori ai SOFIA DETECTIVE INVESTIGATIONS vă pot furniza date și informații veridice, verificate și utile, care să vă ajute în luarea deciziilor optime privind viața privată sau viitorul afacerii dumneavoastră.

AI NEVOIE DE AJUTOR ? 

APELEAZĂ ACUM
0733 676 402

CINE SUNTEM ?

De ce să alegi un detectiv particular din Iași ?

Într-o lume în continuă schimbare, cu o mulțime de probleme și provocări, necesitatea unor servicii profesionale de detectivi particulari devine din ce în ce mai evidentă. Echipa noastră de experți dedicați este gata să vă ofere servicii de investigație personalizate și de înaltă calitate pentru a răspunde nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Serviciile noastre

Există diverse situații în care ați putea avea nevoie de ajutorul detectivilor privați din Iași. Noi în schimb vă putem ajuta cu:

INVESTIGAȚII INFIDELITATE

Este cel mai solicitat serviciu necesar pentru a ieși din umbra minciunilor, a comportamentelor nejustificate a persoanei de lângă tine!

INVESTIGAȚII ANGAJAȚI

Urmează să angajezi o persoană sau ai dubii în ceea ce privesc angajații tăi de încredere ? Contactează-ne să îți confirmăm sau să îți eliminăm suspiciunile!

IDENTIFICARE PERSOANE

Fie că doriți supravegherea unei persoane, sau găsirea uneia cu care ați pierdut legătura, echipa noastră oferă servicii complete de identificare, localizare și supraveghere a persoanelor dispărute.

DETECTARE MICROFOANE
CAMERE ASCUNSE / GPS-uri

Crezi că ești spionat ? Apelează cu încredere la noi, prestăm servicii de detectare microfoane, camere ascunse și gps-uri auto. Folosim aparatură profesională care scanează eficient spectrele GSM, wireless, radio, bluetooth.

SUPRAVEGHEREA MINORILOR

Dacă ești un părinte îngrijorat sau tutorele legal a copilului care ți-a rămas în grijă, te ajutăm să afli anturajul în care se învârte!

VERIFICĂRI PRE-MATRIMONIALE

Este ideal să afli lângă cine îti vei petrece restul vieții, de aceea venim în sprijinul vostru cu investigațiile pre-matrimoniale! Vom afla pentru tine tot ce te interesează!

CURSURI DETECTIV PARTICULAR

Centrul de formare profesională al STEFAN SECURITY organizează de asemenea și cursuri de specializare aferent ocupaţiei Detectiv particular. Dorești sa devii un detectiv particular ? Nimic mai simplu, ai nevoie de o pregătire generală minimă pentru înscrierea la programul de formare asta însemnând studii medii.