Într-o lume în care siguranța personală devine tot mai importantă, tehnologia avansează rapid pentru a ne proteja în mod eficient. O inovație remarcabilă în acest sens este introducerea unei funcții de gardă de corp activată printr-un simplu apel la un buton de panică de pe telefonul tău mobil. Cu această nouă caracteristică, poți avea încredere că asistența profesională și protecția sunt doar la un click distanță.

Hoții și tâlharii câștigă tot mai mult teren în Iași. Aceștia nu au sărbători sau zile libere, ei lucreaza non-stop. Un bilanț făcut de oamenii legii arată că coeficienții de criminalitate specifică la nivel de municipiu/oraș/comună calculați la nivelul județului Iași pentru anul 2022 este destul de ridicat. Astfel municipiul Iași are un coeficient de 9.375,54% cu un grad de risc RIDICAT.

Dezvoltarea serviciului de gardă de corp:

Garda de corp a fost întotdeauna asociată cu figuri importante și celebrități, care aveau resursele necesare pentru a angaja o astfel de echipă de protecție. Cu toate acestea, în ultimul timp, conceptul de gardă de corp a devenit mai accesibil pentru publicul larg (persoane fizice, copii, bătrâni, etc). Prin intermediul unei aplicații mobile și a unui buton de panică dedicat, oricine poate beneficia acum de serviciile unei echipe de gardă de corp experimentate.

Funcționarea sistemului:

După instalarea aplicației și înregistrarea în sistem, utilizatorii pot activa garda de corp prin apăsarea butonului de panică de pe telefonul lor. Odată apăsat, semnalul de panică este trimis către un dispecerat de monitorizare specializat, care inițiază imediat un protocol de intervenție. Echipa de intervenție desemnată primește alerta și se deplasează rapid la locația utilizatorului pentru a asigura siguranța acestuia.

Beneficiile serviciului:

Această inovație tehnologică aduce o serie de beneficii semnificative pentru utilizatori. În primul rând, garantează o protecție rapidă și profesionistă în caz de pericol iminent. Fie că este vorba de hărțuire stradală, agresiune fizică sau alte situații periculoase, garda de corp este instruită să acționeze cu promptitudine pentru a interveni și a proteja utilizatorul.

În concluzie, garda de corp este un partener de încredere pentru orice persoană care își dorește o protecție eficientă împotriva oricăror amenințări. Cu ajutorul unui buton de panică pe telefonul mobil, garda de corp poate fi alertată în timp util și poate interveni pentru a preveni orice pericol. Este important să vă asigurați că sunteți în siguranță în orice moment și să vă încredințați securitatea unui profesionist experimentat și bine pregătit.

SOLUȚII TEHNICE DE SECURITATE

CERE ACUM O OFERTĂ ȘI BENEFICIEZI DE 10-15% DISCOUNT 

Livrat la cheie

Tehnologie specializată

Siguranță pentru angajați și investiții

Cere ofertă