Serviciile de monitorizare si interventie se desfașoară prin intermediul dispeceratului central, având ca obiectiv tratarea cu eficiență a tuturor evenimentelor care țin de securitatea obiectivului protejat de Stefan Security.Stefan Security realizează funcția de monitorizare si interventie utilizând canalul GPRS sau linia telefonică. Comunicatorul digital va prelua semnalele din centrala antiefracție, semnale venind de la (butonul de panică, alarma generală, căderea de tensiune, armarea/dezarmarea, etc.) şi le va comunica spre dispeceratul Stefan Security.

Comunicator digital GPRS

Acest echipament de comunicare va prelua semnalele primite de la centrala antiefracție şi le va comunica spre dispeceratul nostru în timp real, folosind un SIM card securizat.

Linia Telefonică

Această comunicare prin linie telefonică se realizeaza prin branșarea sistemului antiefracție la operatorul dumneavoastră de telefonie fixă. Atunci cand se va produce un eveniment, comunicatorul instalat la beneficiar va distribui informaţia în timp real, aceasta fiind afişată pe monitoarele dispeceratului Stefan Security.

Urmărirea semnalelor

Sistemul antiefracție instalat pe proprietatea beneficiarilor va fi monitorizat în dispeceratul Stefan Security 24/24 ore, 365 zile/an. Dispeceratul nostru primește instant semnalul de alarmă declanșat automat sau manual și mobilizează echipajul de intervenție rapidă la sediul abonatului.

Urmărirea semnalelor venite de la sistemele antiefracție se efectuează permanent prin dispeceratul central de monitorizare. Dispecerii Stefan Security sunt foarte bine antrenaţi, atât în decodarea semnalelor primite de la sistemele antiefracție monitorizate, precum şi în comunicarea eficientă, mai ales în situaţii de urgenţă.

Evenimentele neprevăzute vor fi comunicate către personalul special pregătit pentru a interpreta semnalele provenite automat de la sistemele de detecţie şi avertizare sau declanşate manual. Acesta mobilizează echipajele de intervenţie Stefan Security şi alte instituții specializate: pompieri, poliţie, ambulanţă etc. (dacă situaţia de la fața locului impune interventia acestora).

Serviciul este destinat:

 • Cladirilor de birouri
 • Magazinelor
 • Hotelurilor / pensiunilor
 • Cabinetelor de avocatura / notariale etc.
 • Sucursalelor bancare
 • Institutiilor publice
 • Unitatilor scolare private sau publice
 • Proprietatilor private etc.

  ASIGURAREA CIVILĂ ÎN CAZ DE EVENIMENTE

  Fiind încrezători în calitatea serviciilor oferite, deținem Asigurare de răspundere civilă profesională a societăților ce execută prestări de servicii pază și monitorizare în caz de efracție în valoare de 500.000 RON, poliță valabilă pe toată durata executării contractului.

SOLUȚII TEHNICE DE SECURITATE

CERE ACUM O OFERTĂ ȘI BENEFICIEZI DE 10-15% DISCOUNT 

Livrat la cheie

Tehnologie specializată

Siguranță pentru angajați și investiții

Cere ofertă