PAZĂ UMANĂ

Serviciul este destinat societăților comerciale, fie pentru spațiile cu circuit închis (sedii, birouri, hale industriale, etc.) fie pentru cele destinate publicului larg (magazine, supermarket-uri, mall-uri, , farmacii, etc.)  

MONITORIZARE ȘI INTERVENȚIE

Serviciile de monitorizare și intervenție se desfășoară prin intermediul dispeceratului central, având ca obiectiv tratarea cu eficiență a tuturor evenimentelor ce țin de securitatea obiectivului protejat. 

SISTEME VIDEO DE
SUPRAVEGHERE

Montăm și întreținem toate tipurile de sisteme de supraveghere și monitorizare video. Acestea sunt o soluție de securitate protejând astfel spațiile interioare și exterioare ale obiectivelor. 

SISTEME ANTIEFRACȚIE

Montăm și întreținem sisteme de alarmă profesionale, de ultimă generație la costuri reduse, sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite într-un anumit spațiu.

INSTALATII ELECTRICE

Specializați în proiectarea instalațiilor electrice interioare și exterioare. Execuție și instalare instalații civile și industriale, instalare corpuri LED, cablare structurată, tablouri electrice, panouri fotovoltaice.

SISTEME ANTIINCENDIU

Montăm și întreținem sisteme antiincendiu ce au rol de detectare, semnalizare și avertizare într-un timp cât mai scurt. În cazul unui incendiu, sistemul alarmează personalul, pompierii și oricare alte persoane din jur ce pot ajuta la stingerea incendiului.

SISTEM DE CONTROL ACCES ȘI VIDEO-INTERFON

Montăm și întreținem sisteme de control acces, sisteme ce reprezintă una din cele mai sigure și eficiente metode de protecție a unui obiectiv datorită restricționării accesului personalelor și autovehiculelor în amplasament.

AUTOMATIZARE PORȚI ȘI UȘI GARAJ

Vă punem la dispoziție cele mai bune servicii de automatizare porți / uși garaj pentru locuință, firmă , complexe rezidențiale și nu numai. La cerere putem executa orice fel de comandă, orice dimensiune și proiect de automatizare porți.

BARIERE AUTOMATE

Montăm și întreținem bariere automate, bariere folosite pentru controlul accesului rutier. Barierele automate sunt potrivite pentru controlul traficului, tocmai de aceea montajul lor trebuie realizat corespunzător și de firmă autorizată în acest domeniu.

PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE

Panourile solare fotovoltaice reprezintă o investiție valoroasă în viitorul nostru și al generațiilor următoare. În calitate de specialiști în energie solară, putem să vă oferim o soluție personalizată și eficientă pentru instalarea panourilor fotovoltaice în locuința sau afacerea dumneavoastră. 

INFORMAȚII DE CONTACT

NE POȚI GĂSI ȘI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE