TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI GENERALI

www.stefansecurity.ro, denumit în continuare stefansecurity.ro, este denumirea comercială a STEFAN SECURITY SRL , cu sediul social în Iași, Str.Plăieșilor, Nr.19, Bl.L1, Sc.B, Et.P, Ap.1 inregistrata la Registrul Comertului cu J22/1562/2005 , CUI RO17677810

Prezentul document stabilește termenii și condițiile pentru accesarea site-ului și utilizarea lui. Accesarea si utilizarea site-ului,  presupune acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document, precum si a Politicii de confidentialitate cu toate consecintele care reies din acestea.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului (produse, poze, texte, logo-uri și alte date), denumire generic „conținut” sunt proprietatea stefansecurity.ro si a furnizorilor săi, și este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale.
Dacă descoperiți încălcări ale dreptului de proprietate intelectuală pe site-ul nostru, vă rugăm să ni le sesizați la adresa contact@stefansecurity.ro

Accesul liber la site și la conținutul site-ului și utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fără scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, în parte ori în întregime a site-ului și/sau a conținutului nu sunt permise fără acordul explicit, scris, al Stefan Security și sunt sancționate conform legislației în vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vezi Politică de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politică de cookies.

ACTE NORMATIVE

Relația dintre părți este guvernată de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
OUG nr. 24/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic

DISPOZIȚII FINALE

stefansecurity.ro își rezervă dreptul de a modifica acest regulament în orice moment. Orice modificare va fi facută publică în această pagină și va intra în vigoare din momentul postării ei pe site.
Orice litigiu apărut între clienți și stefansecurity.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. Daca aveți probleme legate de serviciile noastre sau de orice altă natură, ne puteți scrie la adresa contact@stefansecurity.ro . În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.