Automatizare pentru geamuri oscilante

Producator: MotorLine

Cod produs: MJ1

Automatizare pentru geamuri oscilante. Automatizările de ferestre au menirea de a înlocui sistemele clasice de închidere/deschidere a ferestrelor. Prin utilizarea unui sistem mecanic acestea se pot deschide automat.

Descriere

Automatizare pentru geamuri oscilante. Automatizările de ferestre au menirea de a înlocui sistemele clasice de închidere/deschidere a ferestrelor. Prin utilizarea unui sistem mecanic acestea se pot deschide automat, printr-o apăsarea de buton, printr-o comanda dată din telefonul mobil sau în caz de incendiu prin comanda transmisă de senzorii de fum/foc.

slideAutomatizările de ferestre nu înseamnă numai confort. În cazul în care acestea sunt situate în spaţii greu accesibile (înălţimi mari, cupole), singura soluţie pentru a putea fi deschise este de a monta sisteme mecanice de deschidere. În plus, sunt cazuri în care se optează pentru ventilaţie naturală, făcută prin deschiderea ferestrelor, în cazul acesta e necesară deschiderea a cel puţin 25% din ferestre.

l35-actuator-4Un sistem automatizat va face acest lucru într-un timp scurt printr-o apăsare de buton. Sălile de sport construite în ultimii ani în România au o zonă vitrată formată din ferestre aşezate la o înălţime de 10 metri. Pentru aerisire se deschid circa un sfert dintre ferestre, acţionând sistemele manuale (cu manivela). Procesul de aerisire se face greoi, în plus mecanismele de cabluri + manivele rezistă la un număr relativ mic de acţionari. Soluţia în cazul acesta este utilizarea unui sistem automat de deschidere a ferestrelor. În plus, un astfel de sistem asigura şi evacuarea fumului în caz de incendiu. Marele beneficiu adus de aceste motoare este de fapt participarea activă la protecţia la foc. În cazul în care se optează pentru motoarele de 24 de V, cuplate la o centrală de comandă şi la sistemul de senzori se poate construi un sistem sigur şi eficient de evacuare a fumului.

marvel-skylight-01_400 (1)

 

Exista automatizări pentru toate tipurile de ferestre şi toate modalităţile de deschidere. În imaginea din stânga se pot vedea o serie de exemple de ferestre unde s-au utilizat motoare oferite de Motorline. Dispun de un design unic, cu finisaje impecabile, funcţionalitate crescuta, siguranţa în utilizare şi fiabilitate.