Automatizare usa de garaj, pentru o usa de 2.45m 1200N KING GATES

Producator: KING GATES

Cod produs: ROLLSK1200.02

Automatizare usa de garaj, pentru o usa de 2.45m inaltime si 6 metri latime 1200N KING GATES. Sina de 3 metri inclusa.

Descriere

Automatizarea de usa de garaj King Gates cu transmisie cu curea este una silentioasa si fiabila, iar pinionul dintat 18 elimina riscul de “alunecare”. Panoul central se deschide si, astfel, faciliteaza accesul la placa de circuit echipata cu capacul tastaturii din plastic, ceea ce il face usor si intuitiv de utilizat.

Sistemul de deblocare inovator asigura o flexibilitate maxima in cazul unei pene de curent. Automatizarea poate fi actionata fie prin butonul cu cablu atasat la carul de actionare, fie prin manerul de pe usa.Acest sistem permite inchiderea usii, apoi deschiderea din nou fara manevre de eliberare sau mentinerea acesteia blocata pana la urmatoarea actiune de eliberare din interior.

Design si tehnologie

Deschiderea rotativa a capacul central face usor accesul la placa de control. Unitatea electronica are un capac de plastic cu butoane simple si permite o utilizare simpla si intuitiva. Spatiul pentru bateriile de rezera (nu sunt incluse) se afla in partea din spate. Ghidajele preasamblate optimizeaza timpul de instalare, in timp ce controlul codificatorului minimizeaza timpul de programare si configurare. Bateriile de rezerva (nu sunt incluse) permit functionarea chiar si in timpul unui pene de curent.