Un sistem antiincendiu este o instalație cu rol de protecție ce are ca scop detectarea, semnalizarea și avertizarea acestuia într-un timp cât mai scurt posibil. În cazul unui început de incendiu în spațiile protejate, sistemul alarmează personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă ce pot ajuta la stingerea incendiului sau la limitarea acestuia până la sosirea echipajului specializat.

Avantajele unu sistem de detecție incendiu:

  • Sistemul antiincendiu contribuie la siguranța persoanelor și a bunurilor din clădire;
  • Un astfel de sistem te ajută la diminuarea cuantumului poliței de asigurare;
  • Instalând un astfel de sistem dispar costurile de recuperare în urma incendiilor;
  • Principalul avantaj al sistemelor de detecție incendiu adresabile este indicarea exactă a punctului de alarmă;

Tipuri de sisteme antiincendiu

Sisteme adresabile

Din centrala sistemului se pot seta zone de acoperire astfel încat se poate identifica instant și cu exactitate locul producerii evenimentului.

Semnalizare acustică și vizuală

Scopul sirenelor este de a avertiza atât sonor cât și luminos, acestea emițând semnale sonore puternice și flash-uri. Pot fi instalate atât în interiorul incintei cât și în exteriorul acesteia.

Detecție multicriterială

Atât incendiile mocnite cât și cele cu flacără deschisă pot fi depistate înca din faza incipientă de catre senzorii instalați în incintă.

Instalarea unui sistem antiincendiu este realizată de specialiștii Stefan Security care vă asigură și proiectarea sistemului de detecție incendiu respectând legislația în vigoare și standardele europene. Departamentul tehnic vă va asigura întreținerea și mentenanța sistemului antiincendiu. Acesta este aici pentru a vă răspunde la orice întrebare.

Montarea unui sistem antiincendiu

Un sistem de avertizare incendiu nu necesită o suprafață foarte extinsă pentru a fi montat. Atât panoul de control, senzorii sau alarma de incendiu pot fi montate în diferite locuri de pe tavan. Acesta nu va împiedica omul de rând să își desfașoare activitățile profesionale așa cum se cuvine.

SOLUȚII TEHNICE DE SECURITATE

CERE ACUM O OFERTĂ ȘI BENEFICIEZI DE 10-15% DISCOUNT 

Livrat la cheie

Tehnologie specializată

Siguranță pentru angajați și investiții

Cere ofertă