SISTEME DE DEGIVRARE A ACOPERISURILOR

Sistemul de degivrare pentru acoperis se poate monta pe orice tip de acoperiș, cu scopul de a preveni acumularea de gheață și zăpadă pe suprafața acoperișului, reducând astfel riscul daunelor cauzate de greutatea excesivă a acestora și de scurgerea apei în interiorul clădirii.

Un cablu special încălzitor este instalat pe acoperiș într-un model care ajută la topirea zăpezii și gheții. Acest sistem poate fi instalat pe țigle, șindrile sau alte tipuri de acoperiș.

SISTEME DE DEGIVRARE A JGHEABURILOR

Sistemele de degivrare a jgheaburilor sunt concepute pentru a preveni formarea gheții și a zăpezii în sistemul de drenare al acoperișului. Acestea sunt importante pentru a asigura un flux corespunzător al apei de ploaie și a evita acumularea de gheață care ar putea duce la blocarea jgheaburilor sau la alte probleme.

Se utilizează un cablu încălzitor care este montat în jgheab pentru a preveni acumularea de gheață și formarea de blocaje.

SISTEME DE DEGIVRARE A TERASELOR, ALEI PIETONALE/AUTO, RAMPE AUTO, PARCARI, TROTUARE

Sistemele de degivrare pentru suprafețe precum terase, alei pietonale, alei auto, rampe auto, parcări și trotuare sunt esențiale pentru a asigura siguranța și accesibilitatea în condiții de iarnă. Aceste sisteme au rolul de a preveni formarea gheții și a zăpezii, asigurând astfel condiții de utilizare sigure.

Cablu de încălzire înglobat se instalează sub suprafața terasei, aleii, rampei auto sau trotuarului și se activează pentru a încălzi zona și a preveni înghețul.

SISTEME DE DEGIVRARE A CONDUCTELOR, ȚEVI, CIȘMELE

Sistemele de degivrare pentru conducte, țevi și cismele sunt esențiale pentru a preveni înghețarea acestora în condiții de temperaturi scăzute. Înghețarea apei în conducte poate duce la crăparea sau spargerea acestora, provocând daune semnificative.

Cablurile încălzitoare pot fi înfășurate în jurul conductelor sau țevilor, iar acestea generează căldură pentru a menține temperatura apei deasupra punctului de îngheț.

Pe lângă soluția cu cabluri încălzitoare se poate opta pentru un control automat prin instalarea unor termostate sau senzori care declanșează încălzirea atunci când temperatura scade sub un anumit prag sau atunci când detectează gheața.

Unele sisteme pot fi controlate de la distanță, permițând utilizatorilor să gestioneze degivrarea în funcție de condițiile meteorologice.

AVANTAJELE SISTEMELOR DE DEGIVRARE

Utilizarea sistemelor de degivrare aduce numeroase avantaje, mai ales în condiții climatice reci și în locații unde înghețul și zăpada pot crea probleme semnificative. Iată câteva dintre avantajele utilizării acestor sisteme:

1.     Prevenirea daunelor: Sistemele de degivrare contribuie la prevenirea daunelor cauzate de îngheț, cum ar fi crăparea sau spargerea conductelor, țevilor, acoperișurilor sau altor suprafețe expuse.

2.     Siguranță și accesibilitate: Degivrarea teraselor, aleilor, rampei auto, trotuarelor și a altor suprafețe asigură siguranța pietonilor și a șoferilor, reducând riscul de alunecare și accidente.

3.     Protecția infrastructurii: Sistemele de degivrare protejează infrastructura, cum ar fi podurile și calea ferată, împiedicând formarea gheții și a zăpezii care ar putea afecta integritatea acestora.

4.     Economie de costuri pe termen lung: Chiar dacă investiția inițială poate fi semnificativă, costurile asociate reparațiilor și întreținerii cauzate de daunele provocate de îngheț pot fi mult mai mari. Sistemele de degivrare contribuie la economisirea costurilor pe termen lung.

5.     Condiții de lucru mai sigure: În cazul clădirilor și structurilor industriale, sistemele de degivrare asigură condiții de lucru mai sigure pentru personal, evitând riscul de alunecare și accidente în timpul curățării de zăpadă și gheață.

6.     Evitarea întreruperilor de serviciu: Pentru companiile și instituțiile care depind de funcționarea continuă a echipamentelor și proceselor, sistemele de degivrare asigură evitarea întreruperilor provocate de condițiile meteorologice extreme.

7.     Eficiență energetică: Unele sisteme de degivrare sunt proiectate să fie eficiente din punct de vedere energetic, activându-se doar atunci când este necesar, ceea ce contribuie la reducerea consumului de energie.

8.     Confortul utilizatorilor: Pentru proprietarii de locuințe și întreprinderi, utilizarea sistemelor de degivrare asigură un nivel crescut de confort, eliminând preocupările legate de zăpadă și gheață.

9.     Prevenirea acumulării de gheață pe acoperiș: Sistemele de degivrare pentru acoperișuri previn acumularea de gheață și zăpadă, reducând astfel riscul de formare a dârelor de gheață, care pot provoca daune structurale.

Este important să lucrezi cu un profesionist sau un specialist în instalări pentru a determina ce sistem de degivrare este cel mai potrivit pentru nevoile specifice ale fiecărei suprafețe, de accea suntem aici pentru a te ajuta.

SOLUȚII TEHNICE DE SECURITATE

CERE ACUM O OFERTĂ ȘI BENEFICIEZI DE 10-15% DISCOUNT 

Livrat la cheie

Tehnologie specializată

Siguranță pentru angajați și investiții

Cere ofertă

error: Content is protected !!