STEFAN SECURITY este atestata ANRE pentru proiectare si executare de instalatii electrice interioare si exterioare pentru incinte, constructii civile si industriale, la tensiunea nominala de 0,4kV.

STEFAN SECURITY este atestata ANRE pentru proiectare si executare de instalatii electrice interioare si exterioare pentru incinte, constructii civile si industriale, la tensiunea nominala de 0,4kV.
Proiectarea instalațiilor electrice atât noi, cât și modernizarea celor existente: instalații electrice interioare și exterioare, pentru construcții civile sau industriale, la tensiune nominala de 0,4 KV, tablouri electrice, etc.
Execuție rețele de date și voce (telefonie, calculatoare, servere, switch-uri), cablare structurata, inclusiv sistemele de securitate (alarma si video), videointerfonie, bariere automate, control acces și TV
Realizarea instalațiilor electrice noi, modernizarea și reabilitarea instalațiilor existente cu scopul reducerii consumului de energie, creșterea productivității și scăderea costurilor de exploatare.
Măsurarea rezistenței de dispersie a instalației de împământare și a paratrăsnetului (prize de pământ, prize de pământ pentru paratrăsnet, tablouri electrice).
Activitatea de proiectare a societății noastre pentru instalaţiile electrice şi automatizările din obiective civile şi industriale, acoperă următoarele domenii:
Oferim consultanță gratuită și realizăm lucrari de proiectare în domeniul instalațiilor electrice și de automatizare.
În funcție de necesitățile clienților, serviciile noastre în domeniul instalațiilor electrice vă pot ajuta în realizarea diferitelor faze de proiectare sau asistență tehnică pentru instalații, linii și rețele electrice aeriene și subterane de joasa tensiune, instalații electrice civile și industriale.
Cu ajutorul serviciilor de mentenanță instalații electrice se pot identifica rapid eventualele probleme ale instalațiilor și se pot rezolva înainte ca acestea să se agraveze și să pună în pericol atât vieți omenești, dar și aparatură și utilaje. Etapele pe care le parcurgem în cadrul unei lucrări sunt:
Verificările periodice ale unei instalații electrice sunt obligatorii deoarece în timp, unele elemente ale instalației își pot pierde eficacitatea. De exemplu, întrerupătoarele și prizele pot suferi avarii, cablurile se pot deteriora, conexiunile se pot rupe, iar severitatea în degradare este și mai evidentă acolo unde acționează o serie de factori negativi cum sunt produsele chimice corozive, deșeurile de construcții, temperaturile extreme sau întreținerea necorespunzătoare. Pentru a maximiza siguranța utilizatorilor, în scopul prevenirii unor pericole neașteptate este necesar ca fiecare instalație să fie inspectată periodic.
Verificarea PRAM este unica metodă prin care putem depista nereguli în funcționarea unei instalații electrice. Semnificația acesteia se referă la verificarea protecției prin punerea la pământ a instalației electrice și a paratrăsnetelor.
Potrivit recomandărilor din legislație, efectuarea verificării PRAM se realizează de două ori pe an (o dată pe timp uscat și o dată pe timp umed), pentru obținerea unor rezultate ce țin cont de toți parametrii.
Adesea, verificarea periodică a instalațiilor electrice (PRAM) este necesară datorită unor factori precum:
În urma efectuării acestor măsurători se va întocmi un raport sau un buletin în care vor fi menționate informații referitoare la:
Cablarea structurată reprezintă un set de standarde în baza cărora se efectuează instalarea cablurilor ce formează rețelele de date sau voce din clădiri. (telefonie, calculatoare, servere, switch-uri, routere), inclusiv sistemele de securitate (alarmare la efractie, supraveghere video, control acces), videointerfonie și TV.
Fiind instrumente în succesul oricărei companii, instalațiile voce-date acoperă o gamă largă de soluții ce facilitează comunicarea business: comunicare remote, videoconferințe audio/video/web și sisteme de cabluri atent construite pentru eficiență maximă și acces rapid în cazuri de mentenanță.